Проект eXamen.com.ua створив безкоштовний курс з неправильних дієслів англійської мови

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 13.02.2024 11:32 /

Не секрет, наскільки актуально знати неправильні дієслова і як часто під час вивчення приходиться користуватись таблицею неправильних дієслів. Але є спосіб вивчити їх назавжди! На сайті eXamen.com.ua доступний абсолютно безкоштовний курс для вивчення неправильних дієслів англійської мови. Цей онлайн курс розрахований на учнів з рівня A1 до B2.

Як це працює

Спочатку даються неправильні дієслова на вивчення

to be - неправильне діслово

На початку ти отримаєш сім неправильних дієслів для вивчення. Ти можеш прослухати їх та переглянути приклади використання. Рекомендується уважно слухати слова, вимовляти їх вголос та читати приклади. Звук автоматично відтворюється, тому варто не забувати зменшити гучність на своєму комп'ютері чи смартфоні.

Тестування

курс неправильних дієслів

Після вивчення слів треба буде доведеться ввести третю форму дієслова на наступних уроках, при цьому перша і друга форми будуть показані.

Повторення неправильних дієслів

Слово вважається вивченим, якщо ти успішно пройдеш завдання на третьому етапі, вводячи другу і третю форми дієслова. Варто звернути увагу, що слово перейде на третій етап лише після пройдення другого етапу і минулої доби. Це допомагає мозку краще запам'ятати вивчене.

Інші можливості

Можна безпечно ділись своїми досягненнями з викладачем, куратором, батьками чи репетитором. Просто поділившись своїм секретним посиланням із сторінки профілю. Крім того, на сайті доступна таблиця неправильних дієслів англійської мови з перекладом і транскрипцією.

+1
0
-1