Робота громадського транспорту з 1 червня

Зображення користувача admin.
Автор: admin+15 / Дата: 31.05.2020 20:12 /

Зазвичай з 1 червня громадський транспорт міста переходить на літній режим роботи, що передбачає зменшення кількості трамваїв, тролейбусів та автобусів на лінії та відповідно зміну розкладу.

Але цього року з 1 червня кількість громадського транспорту на лінії не зменшиться. Це пов'язано з поступовим послабленням карантинних заходів та необхідністю забезпечити достатню кількість транспорту в умовах діючих карантинних обмежень: кількість пасажирів в салоні - не більше кількості сидячих місць.

Тому загалом розклад не змінився, оновлено тільки розклад руху автобусів маршруту №30 в робочі дні. Також звертаємо увагу, що громадський транспорт вже працює у звичному режимі - до 24 години.

Актуальний розклад доступний на сайті та в телеграм-боті.

Також повідомляємо, що у зв'язку із початком з 1 червня наступного етапу послаблення карантинних заходів, у Вінниці та області повинні були відновитись перевезення пасажирів залізничним транспортом у приміському, міському, регіональному та дальньому сполученнях та міжобласні пасажирські перевезення автомобільним транспортом.

Але обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у зв'язку із ризиком погіршення епідеміологічної ситуації через збільшення кількості приїжджих з інших регіонів на поминальні дні (свято Трійці 07.06.2020 р.) не дозволила відновити ці види перевезень. Комісією прийнято рішення розглянути можливість відновлення пасажирських перевезень залізничним транспортом та міжобласних перевезень автомобільним транспортом з 15 червня.

 

+1
0
-1

Коментарі

+1
0
-1

З приводу кількості пасажирів... Поясніть,будь ласка, водіям,що перед тим, як закривати двері прямо перед носом у пасажира,потрібно про це попередити. Наразі,коли пасажири заходять у транспорт, їм не видно,чи вистачить для них місця, про це має попередити водій- скільки чоловік він запускає в салон,а не мовчки закрити двері,не дивлячись на те,що люди заходять. Така ситуація сьогодні сталась на маршруті 5 тролейбуса, приблизно о 17.05-17.10 на зупинці Коцюбинського(Петроцентру) в сторону Вишеньки. За кермом був чоловік,який без попередження прямо перед носом зачинив двері,мало не травмувавши людей. Прошу пояснити горе- водієві,що потрібно попереджати!